Gepolierde beton terras Beerse

Modern gepolierde beton terras Beerse – handvol designinspiraties bij Fercon betonprojecten.

Hoe moet het moderne terras eruit zien? Meestal eenvoudig. In zowel de vorm als de uitrusting. Minimalisme en oscillerende rond geometrische vormen, die de verbinding met de natuur en economie benadrukken bij de selectie van toevoegingen – dit zijn de meest voorkomende regels van moderne tuinarrangementen.

Een gepolierde betonnen terras met geometrie op de achtergrond

gepolierde beton terras	Beerse

Vormen van moderne terrassen zijn verre van complexiteit. Ze oscilleren voornamelijk rond eenvoudige geometrische vormen. Grote ruimtes zijn vaak verdeeld in verschillende niveaus en zones, bijv. dineren en ontspannen. Hun apparatuur – tafels, stoelen, bloempotten – hebben meestal eenvoudige – rechthoekige of vierkante vormen, maar om het effect van eenvoudige lijnen te verzachten, worden meubels met subtiele, afgeronde vormen gebruikt.

Minder betekent beter

Gepolierde betonnen terrassen in moderne stijl zijn economisch in de selectie van bijna alles: vormen, materialen, kleuren of toevoegingen. Maar eenvoud en minimalisme betekenen niet verveling. Consequent en bekwaam gebruik van dezelfde materialen, geometrische vormen en kleuren kan een zeer origineel effect opleveren. Een goed geplaatste betonnen vloer of meubels zijn een perfect decoratief element in dergelijke ruimtes. In het geval van moderne terrassen wordt een teveel meestal vermeden en ze zijn ontworpen met de regel dat minder meer betekent. Daarom kunt u een ongewenst effect van chaos voorkomen.

Verschillende versies van hetzelfde

Kleuren van moderne arrangementen zijn verbonden met huiskleuren, en modernistische architectuurweddenschappen op wit, tonen van grijs en bruin, hetzelfde gebeurt op terrassen. Het gebruik van uniforme tonen is van toepassing op zowel apparatuur als planten. De laatste – vaak bijgesneden tot geometrische vormen – vertegenwoordigt voornamelijk verschillende tinten groen, soms met een toevoeging van kleuraccenten gebonden aan huiskleuren of – anders – opvallend.

In contact met de natuur

Moderne gepolierde betonnen terrassen zijn een perfecte oplossing voor drukke mensen. Je gebruikt daar niet teveel planten en de planten worden zo gekozen dat ze geen ingewikkelde zorgprocedures vereisen. Openstaan ​​voor de tuin en gebrek aan reling zijn ook elementen die kenmerkend zijn voor dergelijke ruimtes. Kort getrimd groen gras in de buurt van het terras of meer directe oplossing – het gazon vervangen door de vloer – dat alles zorgt ervoor dat in het geval van moderne projecten de grens tussen een terras en de groene omgeving rond het huis verdwijnt.

gepolierde beton terras	Beerse

Ultra modern materiaal

Moderne gepolierde betonnen terrassen houden van moderne trends. Daarom wordt trendy architecturaal beton steeds vaker gebruikt naast hout, glas en metaal. Dankzij de natuurlijke eenvoud is het materiaal perfect samengesteld met minimalistische projecten, past het perfect bij de natuur en voegt het het modernistische karakter toe. De betonnen bloempotten onderstrepen perfect de natuurlijke schoonheid van planten en betonnen meubels worden een origineel en onderscheidend alternatief voor de meest populaire meubels gemaakt van rotan, hout of kunststof.

In tegenstelling tot wat men zou verwachten, hoeft beton niet zwaar, massief en onaangenaam in aanraking te zijn. Moderne productietechnologie maakt het mogelijk om betonnen producten in verschillende vormen, structuren en diktes te hebben. Verminderde muurafmetingen (zelfs tot 2 cm) zorgen ervoor dat bloempotten en meubels veel lichter en mobieler zijn. Unieke materiaalduurzaamheid en weerstand tegen atmosferische omstandigheden maken het niet alleen mooi in zijn eenvoud, maar ook erg praktisch. Als we aangenaam aanvoelen en satijnen gladheid toevoegen, blijkt er geen beter materiaal te gebruiken op moderne gepolierde betonnen terrassen dan architectonisch beton.

gepolierde beton terras	Beerse

Bkijk onze andere diesten:

Oprit gepolierde beton Betonnen oprit Stal gepolierde beton Betonvloeren Gepolierde betonvloeren Geborstelde beton Geborstelde oprit Gepolierde betonvloer magazijn Betonvloer Gekleurde betonvloer / betonvloeren Betonnen inrit Gepolierde inrit Betonvloer in woning Gepolierde beton Polly beton Polybeton Gepolierde beton terras Gepolierde beton: eigenschappen, gebruik, zorg

Naast Gepolierde beton terras Beerse zijn wij ook werkzaam in de volgende plaatsen:

Kempen, Herentals, Herenthout, Geel, Mol, Lier, Berlaar, Boechout, Vremde, Lichtaart, Kasterlee, Lille, Poederlee, Mechelen, Weerde, Hofstade, Rijmenam, Bonheiden, Putte, Beerzel, Morkhoven, Voortkapel, Herselt, Houtvenne, Aarschot, Rillaar, Scherpenheuvel, Berlaar, Berlaar Heikant, Begijnendijk, Wiekevorst, Heist op den Berg, Hulshout, Itegem, Zandhoven, Mortsel, Wommelgem, Broechem, Ranst, Antwerpen, Borsbeek en Deurne.

Call Now ButtonNeem direct contact met ons op