Gepolierde inrit

Betonpolieren maakt oude vloeren weer nieuw

Er zijn veel historische steden vol met prachtige oude gebouwen met een verouderd interieur. Veel interieurontwerpers werken graag aan de muren en plafonds, maar tot voor kort vormden betonnen vloeren een uitdaging. Vaak konden ze ze bedekken of een dof uitziend oppervlak achterlaten. De nieuwe betonpolierde ttechnieken en vloerbehandelingen bieden veel mogelijkheden en bijna oneindige ontwerpkeuzes.

Ontwerpers worden vaak geconfronteerd met oude betonvloeren en inritten die ongelijk, gebarsten, ontsierd en beschadigd kunnen zijn. Interieurkenmerken zoals vloeropeningen, afvoerputten en deurstoringen zorgen voor extra uitdagingen. Hoewel het ongetrainde oog een oude betonnen vloer als een probleem kan zien, zien de hedendaagse wizards ze als spannende doeken die ze kunnen transformeren in prachtige oppervlakken.

Eerst moeten gaten en scheuren worden gerepareerd. Omdat elke betonnenvloer anders is en het gebruikte aggregaatmateriaal in de afgelopen decennia sterk varieert, zal het eindproduct altijd anders zijn. Als het oppervlak ongelijk is of problemen met de hoogte problemen veroorzaken rond deuropeningen en ingangen, kunnen zelfnivellerende overlays worden aangebracht en gepolijst. Deze zelfnivellerende behandelingen kunnen worden gekleurd of gedecoreerd met een breed scala aan kleurpigmenten en getextureerde decoratieve elementen. De vloeren worden vervolgens verzegeld, gepolijst en gepolijst met een resulterende afwerking die vaak een belangrijk hoogtepunt in het interieur is.

Waarom gepolierde inrit?

Moderne innovaties in betonnen vloerbehandelingen zoals gepolierde inritten kunnen oppervlakken creëren die lijken op marmer, graniet, tegels of terracotta. Logo’s en ontwerpen kunnen zelfs aan de vloer worden toegevoegd. Val niet in de val door de cementvloer te negeren en houd alleen rekening met de muren. Ontwerpers en architecten beschouwen deze decoratiemogelijkheden in het totale interieurontwerp. Gepolijste betonnen vloeren zijn populair in lobby’s, galerijen en wolkenkrabbers in heel New York City omdat ze een functionele, decoratieve vloeroplossing bieden.

Nieuwe betonnen polierde behandelingen hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere vloeropties. De grote verscheidenheid aan looks en stijlen biedt u veel keuzes, maar de totale kosten en duurzame duurzaamheid maken het een van de slimste economische vloeren die beschikbaar zijn. Onthoud dat gepolijste vloeren bij het kiezen tussen betonpolieren en zelfnivellerende behandelingen vrijwel direct na het werk kunnen worden gebruikt, terwijl zelfnivellerende vloeren langer nodig hebben om te drogen, zodat de doorlooptijd langer is.

De volgende keer dat je in de stad bent, kijk je naar beneden. Je denkt misschien dat je op een marmeren, granieten of stenen vloer loopt, maar het kan gewoon gepolierd beton of een gepolierde inrit zijn.

Meer weten over een gepolierde inrit of een betonnen inrit neem nu contact met ons op

Lees meer over Betonvloer | Polybeton | Gepolierde beton | Gepolierde beton terras Gepolierde beton oprit | Gepolierde betonvloer huis

Voor een gekleurde betonvloer zijn wij werkzaam in de volgende plaatsen:

Kempen, Herentals, Herenthout, Geel, Mol, Lier, Berlaar, Boechout, Vremde, Lichtaart, Kasterlee, Lille, Poederlee, Mechelen, Weerde, Hofstade, Rijmenam, Bonheiden, Putte, Beerzel, Morkhoven, Voortkapel, Herselt, Houtvenne, Aarschot, Rillaar, Scherpenheuvel, Berlaar, Berlaar Heikant, Begijnendijk, Wiekevorst, Heist op den Berg, Hulshout, Itegem, Zandhoven, Mortsel, Wommelgem, Broechem, Ranst, Antwerpen, Borsbeek en Deurne.

Artikel aanbevelen
Call Now ButtonNeem direct contact met ons op