Stal gepolierde beton

Door het het gebruik van meerdere lagen in het ontwerp is de kunstharsvloer (gietvloer, steenmat) een extreem sterk en duurzaam systeem. Op basis van uw behoeften, bieden wij een oplossing dat u de mogelijkheid geeft om jaren van te genieten.

Hygiënisch

Het naadloze karakter van deze vloer zorgt voor een onderhoudsvriendelijk en duurzaam systeem, ook voor uw oprit. Bacteriën en ongedierte krijgen niet de kans om zich te verspreiden. Het anti-allergische karakter zorgt ervoor dat de vloer zonder problemen kan worden gebruikt op plaatsen met hoge hygiënenormen. (keuken, badkamer, magazijn, medische ruimte etc.)

Opties in Kleuren

Onze kleurcombinaties zijn onbeperkt en in samenspraak met u bekijken we de beste keuze uit onze ral of ncs-kleur. De keue in kleurencombinaties is onbeperkt en in overleg kunnen wij u beste keuze adviseren.

Voor wie is stal gepolierde beton te gebruiken?

Partuclier gebruik

Onze vloeren kunnen worden gebruikt voor alle soorten woningbouwprojecten. Concrete betonprojecten met nieuwbouw of renovatie bieden u de perfecte oplossing voor uw situatie of project.

Professioneel gebruik

Onze vloeren zijn een toegevoegde waarde voor elk bedrijf voor zowel de industriële als de commerciële sector. Of zoekt u producten waarmee u uw gietvloer op een specifieke manier kunt onderhouden? Wij bieden u een selectie producten voor zowel nat als droog onderhoud van uw substraat om optimale resultaten te garanderen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor schoonmaakhulpmiddelen die het eenvoudiger maken om deze producten aan te brengen en tijd te besparen.

Stal gepolierde betonloeren voor paardenstallen en -trailers

Een speciale ruimte vereist een speciale betonvloer. Betonvloeren in parkeergarages of stallen moeten aan hoge eisen voldoen. Vereisten voor slijtage, dierenwelzijn en reiniging. Daarom heeft Fercon betonprojecten gekozen voor een veilige en aangename betonvloer voor dieren, gebruik en hun eigenaar.

Een stal gepolierde betonvloer voor uw paardenstal?

Met een naadloze, door het gebruik van een zachte oplossing is een stal gepolierde betonvloer goed geschikt voor paardenstallen of dierenasielen.

Gepolierde betonvloeren:

Door zijn industriële gebruik, duidelijke uitzichten, eenvoudig onderhoud, antislip en kleurencombinaties kan deze gepolierde betonvloer veel voordelen in de particuliere markt.

Polybeton of gepolierde betonvloer

Door toevoeging van kleurstof kan Fercon betonprojectenen u een grote variatie van kleuren bieden. Het is een duurzame en budgetvriendelijke betonvloer, onderhoudsvriendelijk en ook perfect te combineren met vloerverwarming.

Bekijk meer informatie over de decoratieve stal gepolierde beton

Wij zijn werkzaam in de volgende plaatsen:

Kempen, Herentals, Herenthout, Geel, Mol, Lier, Berlaar, Boechout, Vremde, Lichtaart, Kasterlee, Lille, Poederlee, Mechelen, Weerde, Hofstade, Rijmenam, Bonheiden, Putte, Beerzel, Morkhoven, Voortkapel, Herselt, Houtvenne, Aarschot, Rillaar, Scherpenheuvel, Berlaar, Berlaar Heikant, Begijnendijk, Wiekevorst, Heist op den Berg, Hulshout, Itegem, Zandhoven, Mortsel, Wommelgem, Broechem, Ranst, Antwerpen, Borsbeek en Deurne.Call Now ButtonNeem direct contact met ons op