Betonvloeren storten

Belangrijkste redenen om te kiezen voor betonvloeren

Betonvloeren worden steeds populairder en niet alleen bij commerciële en industriële gebouwen, gepolijste betonnen vloeren zijn een topkeuze in veel huizen in het hele land.

Betonvloeren is een vaste favoriet in eigenschappen vanwege zijn duurzaamheid. Veel woningen hebben al een betonnen vloer die vervolgens wordt bedekt met hout of vloerbedekking, waardoor het mooie beton niet wordt gepolijst tot een hoogglansglans en tentoongesteld.

Nu er meer eigenschappen in een modern ontwerp worden gebouwd, groeit de vloer voor het polijsten van beton met grote sprongen. De belangrijkste reden is dat deze vloeren energie-efficiënte vloeropties zijn en vele jaren meegaan.

Houten vloeren hebben de neiging om na een paar jaar te slijten, vaak hebben nieuwe vloeren nodig, dit zal niet gebeuren met beton. De betonnen vloer is er om te blijven en wanneer u op een bepaald moment verder gaat, zullen de nieuwe eigenaren kunnen genieten van de vele voordelen die dit type vloer biedt.

Een van de redenen waarom de vraag naar betonnen polijstvloeren toeneemt, is omdat deze extra kosten elimineren die bij een nieuwbouw kunnen optreden. Bij het bouwen van een huis zijn er altijd weinig extra kosten die u niet zag aankomen, deze kleine bedragen die eenmaal opgeteld zijn, kunnen een groot deel van de verandering zijn.

Met betonnen vloeren worden ze, zodra de vloeren zijn gelegd, tot hoogglans gepolijst en tentoongesteld. De vloer kan de ruimte verbeteren en een spectaculair meesterwerk creëren.

Een andere reden waarom zoveel mensen kiezen voor betonnen polijstvloeren voor hun nieuwe woning of woningrenovatie, is het weinig onderhoud dat nodig is. Houten vloeren moeten regelmatig worden gelakt, tapijten kunnen een nachtmerrie zijn die regelmatig moet worden schoongemaakt, terwijl de betonnen vloeren duurzaam zijn en geen onderhoud nodig hebben, anders dan een reiniging wanneer dat nodig is.

Schoonmaken kan niet eenvoudiger als u ervoor hebt gekozen om betonnen polijstvloeren aan uw woning toe te voegen. Gewoon zeep en water is alles wat nodig is, samen met een vertrouwde dweil en de vloeren zijn schoon, eenmaal droog zien ze er zo goed als nieuw uit. Daarom blijven deze vloeren een topkeuze in keukens, waar altijd morsen plaatsvindt. Een eenvoudige veeg en de vloer kan er als nieuw uitzien zonder grote schoonmaak.

We leven tegenwoordig allemaal zo’n hectische levensstijl, de meeste huishoudens jongleren met huis en gezin zonder tijd om vloeren te schrobben, daarom zijn deze vloeren voor veel Amerikaanse huishoudens een topkeuze gebleven. Natuurlijk gaan ze, naast het feit dat ze duurzaam zijn, weinig tot geen onderhoud vereisen en niet eenvoudiger te reinigen zijn, mooi samen met moderne huisontwerpen.

De gepolierde betonvloeren kunnen in verschillende kleuropties worden gekozen, zodat u de vloeren gemakkelijk kunt combineren met uw nieuwe woningontwerp en de ruimte gemakkelijk kunt vergroten.

Donkere grijstinten en lichte grijstinten kunnen een enorme impact hebben op de algehele afwerking van een nieuw huis. De gekozen kleur moet goed opgaan in de rest van de kamer, inclusief de fittingen en armaturen, daarom vindt u betonnen polijstvloeren vooral in keukens als het gaat om woningen.

De vloerkleur kan opgaan in de kasten en het middelste eiland en maakt een statement en impact in de keuken, terwijl het een betaalbare en kosteneffectieve oplossing blijft die de komende jaren van voordeel zal zijn. Als je naar deze betonnen vloeren kijkt in tegenstelling tot houten keuzes, is het geen verrassing dat betonnen polijstvloeren steeds populairder worden, vooral in moderne huizen waar minimalisme de sleutel is tot het creëren van een meesterwerk van ruimte.

Fercon betonprojecten is specialist voor betonvloeren, coatings en gepolierde betonvloeren. Beschouwd als de expert en biedt dit bedrijf alles, van industriële vloeren tot betonnen vloeren. Het ervaren en professionele team begrijpt het belang van klantenservice en gebruikt alleen machines van topkwaliteit om stofbeheersing te verminderen, lawaai te verminderen en een snelle doorlooptijd te bieden.

Meer weten over een betonvloeren  neem nu contact met ons op

Lees meer over Betonvloer | Polybeton | Gepolierde beton | Gepolierde beton terras Gepolierde beton oprit | Gepolierde betonvloer huis

Voor een gekleurde betonvloer zijn wij werkzaam in de volgende plaatsen:

Kempen, Herentals, Herenthout, Geel, Mol, Lier, Berlaar, Boechout, Vremde, Lichtaart, Kasterlee, Lille, Poederlee, Mechelen, Weerde, Hofstade, Rijmenam, Bonheiden, Putte, Beerzel, Morkhoven, Voortkapel, Herselt, Houtvenne, Aarschot, Rillaar, Scherpenheuvel, Berlaar, Berlaar Heikant, Begijnendijk, Wiekevorst, Heist op den Berg, Hulshout, Itegem, Zandhoven, Mortsel, Wommelgem, Broechem, Ranst, Antwerpen, Borsbeek en Deurne.

Call Now ButtonNeem direct contact met ons op