Geborstelde beton

Wat is geborstelde beton?

Als je hebt gekeken naar een nieuwe oprit of patio, dan zul je merken dat er een flink aantal opties is om uit te kiezen als het gaat om bestratingsopties. In dit bericht gaan we in op wat geborstelde beton is, waar het goed voor is en wat uw mogelijke stijlopties zijn.

Wat is geborstelde beton?
geborstelde beton is een ander type afwerking voor gegoten beton. Na het gieten wordt het beton geborsteld met een stijve borstelige bezem, waardoor het een ruwer oppervlak krijgt in vergelijking met glad “afgewerkt” beton. geborstelde beton is ook een van de meest betaalbare opties, dus het is een geweldige keuze als je een beperkt budget hebt.

Ideaal gebruik
geborstelde beton is een veelzijdige en populaire keuze die kan worden gebruikt voor opritten, looppaden, trappen of terrassen.

Omdat de ruwe textuur van geborstelde beton meer tractie toevoegt, is het geweldig voor gebieden die waarschijnlijk nat worden, zoals een terras bij een zwembad. De extra tractie kan uitglijden en vallen helpen voorkomen.

Onderhoud en levensduur
geborstelde beton is een onderhoudsarme optie en vereist geen regelmatig onderhoud. Het kan vaak 30-40 jaar duren.

Wat voor soort stijlen kan ik kiezen?
geborstelde beton lijkt op het eerste gezicht misschien eenvoudig, maar er zijn eigenlijk verschillende keuzes die u kunt maken om het te personaliseren. Dit kan variëren van het kiezen van verschillende kleuren, verschillende borstelontwerpen, of zelfs het verbeteren van het uiterlijk met gestileerde toepassingen van gras of stenen tot het scheiden van betonplaten. Bekijk hieronder enkele mogelijke stijlopties:

Blootgesteld aggregaatbeton

Blootgesteld beton is de universele term voor beton waarin natuurstenen, zoals kiezels, zijn verwerkt in de bovenste laag stortbeton. Het resultaat is een tijdloze look met ongeëvenaarde duurzaamheid. Geweldig voor oppervlakken die ook wat meer tractie vereisen.

Gegoten betonmolen met kiezelstenen

Een populaire toepassing in beton is het gebruik van steentjes van substantieel formaat tussen de platen of straatstenen. Hier worden grote betonnen platen onderbroken met gaten van drie tot vier inch gevuld met gladde kiezelstenen. Wanneer de basis goed is voorbereid, houden deze platen verbazingwekkend goed vast tegen slijtage. Een look die zeker complimenten zal garneren!

Gegoten betonmolen met gras

Een van de meest gevraagde bestratingsstijlen is de grote gietbetonmachine. Het beton kan worden geïnstalleerd met verschillende afwerkingen of kleuren. De toevoeging van kunstgras of bodembedekking tussen de tegels zorgt voor een gewenste, moderne uitstraling.

geborstelde beton met kleur

Voeg een dynamische draai toe aan basis grijs geborstelde beton met een integrale kleur. Het team van Ergeon kan met u samenwerken om de perfecte geborstelde betonkleur te selecteren die de kleur van uw huis zal complimenteren en uw landschap zal benadrukken.

We hopen dat dit u heeft geholpen een beter idee te krijgen van wat geborstelde beton is en hoe het kan worden gebruikt voor uw hardscape-behoeften. Als u in de Bay Area of ​​Sacramento woont en een van de bovenstaande stijlen leuk vond, klik hier om een ​​gratis offerte voor een oprijlaaninstallatie aan te vragen. U kunt ook onze andere oprit opties te bekijken hier . Meer weten over een gebostelde opritten of geborstelde beton

Lees meer over Betonvloer | Polybeton | Gepolierde beton | Gepolierde beton terras Gepolierde beton oprit | Gepolierde betonvloer huis

Voor een geborstelde beton zijn wij werkzaam in de volgende plaatsen:

Kempen, Herentals, Herenthout, Geel, Mol, Lier, Berlaar, Boechout, Vremde, Lichtaart, Kasterlee, Lille, Poederlee, Mechelen, Weerde, Hofstade, Rijmenam, Bonheiden, Putte, Beerzel, Morkhoven, Voortkapel, Herselt, Houtvenne, Aarschot, Rillaar, Scherpenheuvel, Berlaar, Berlaar Heikant, Begijnendijk, Wiekevorst, Heist op den Berg, Hulshout, Itegem, Zandhoven, Mortsel, Wommelgem, Broechem, Ranst, Antwerpen, Borsbeek en Deurne.

Call Now ButtonNeem direct contact met ons op